1. Начало
  2. Завършени проекти
  3. 11kW хибридна ФЕЦ, Софийска област

11kW хибридна ФЕЦ, Софийска област

11kW хибридна ФЕЦ за покриване на нуждите на домакинството, аварийно захранване и продажба на излишната електроенергия в близост до град София.

За изграждане на фотоволтаичната централа са използвани 20 фотоволтаични монокристални half cut панела с мощност 560W и 25 години гаранция от производителя. Панелите са разположени на покрива на къщата, където ще бъдат изложени на пряка слънчева светлина в продължение на целия ден.

Използван е трифазен хибриден инвертор, който предлага достъп до интернет портал, чрез който може да се проследи моментното състояние на всички елементи от системата, добивите от нея и други статистики като това в какъв момент би се възвърнала инвестицията и колко е допринесла централата за опазването на околната среда.

За да се осигури непрекъснато захранване на домакинството независимо от местното електроснабдяване, в инсталацията са включени и батерии.

Ето и снимки от процесът по изграждане на фотоволтаичната инсталация, също както и нейния завършен вид.

Свържете се с нас, за да проектираме и изградим заедно оптималната соларна система за Вашите нужди!

Можете да разгледате и примерните ни оферти, в които е включено детайлно описание на всичко нужно за изграждане на сходна фотоволтаична централа.

Меню